Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Etter Aps kriseår: Nå mener LO-lederen at partiet er på riktig kurs

Fokus på arbeidsliv og politisk gjennomslag i Stortinget gjør at Ap nå er mer gjenkjennelig for vanlige arbeidsfolk og LO-medlemmer.

PÅ TUR: LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på kaia i Vadsø, der han blant annet besøker kompetansebedriften Sykehusinnkjøp og treffer ansatte og tillitsvalgte. Han er fornøyd med at Ap, som LO har et formalisert samarbeid med, nå har fått arbeidslivssaker på dagsorden og unytter det nye flertallet i Stortinget til å få gjennomslag. Foto: Lars Eivind Bones
PÅ TUR: LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på kaia i Vadsø, der han blant annet besøker kompetansebedriften Sykehusinnkjøp og treffer ansatte og tillitsvalgte. Han er fornøyd med at Ap, som LO har et formalisert samarbeid med, nå har fått arbeidslivssaker på dagsorden og unytter det nye flertallet i Stortinget til å få gjennomslag. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VADSØ (Dagbladet): Det mener Hans-Christian Gabrielsen, sjefen for LO, Aps viktigste politiske og økonomiske sponsor. Etter kriseår for Ap mener LO-sjefen at partiet nå er på en riktig kurs, noe som gradvis vil vise seg i økt oppslutning.

Han roser Ap-leder Jonas Gahr Støre:

- Jeg synes han har stått fjellstøtt i stormen. Vi på utsiden kan bare tenke oss hvordan det har vært. Jeg opplever at det nå i hele partiet er ønske om å jobbe med politikk, sier Gabrielsen.

Noe mer vil han ikke si om uro, maktkamper og giftig atmosfære som har preget Ap siden valgnederlaget og varsler-sakene mot Trond Giske. Etter at Giske måtte gå som nestleder, har det etter manges mening blitt en ubalanse i ledelsen. På Aps avsluttende pressekonferanse avviste Støre at det nå er et tomrom i ledelsen, og sa at de tre som er igjen, klarer jobben godt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?