Etter Aps kriseår: Nå mener LO-lederen at partiet er på riktig kurs

Fokus på arbeidsliv og politisk gjennomslag i Stortinget gjør at Ap nå er mer gjenkjennelig for vanlige arbeidsfolk og LO-medlemmer.

PÅ TUR: LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på kaia i Vadsø, der han blant annet besøker kompetansebedriften Sykehusinnkjøp og treffer ansatte og tillitsvalgte. Han er fornøyd med at Ap, som LO har et formalisert samarbeid med, nå har fått arbeidslivssaker på dagsorden og unytter det nye flertallet i Stortinget til å få gjennomslag. Foto: Lars Eivind Bones
PÅ TUR: LO-leder Hans-Christian Gabrielsen på kaia i Vadsø, der han blant annet besøker kompetansebedriften Sykehusinnkjøp og treffer ansatte og tillitsvalgte. Han er fornøyd med at Ap, som LO har et formalisert samarbeid med, nå har fått arbeidslivssaker på dagsorden og unytter det nye flertallet i Stortinget til å få gjennomslag. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VADSØ (Dagbladet): Det mener Hans-Christian Gabrielsen, sjefen for LO, Aps viktigste politiske og økonomiske sponsor. Etter kriseår for Ap mener LO-sjefen at partiet nå er på en riktig kurs, noe som gradvis vil vise seg i økt oppslutning.

Han roser Ap-leder Jonas Gahr Støre:

- Jeg synes han har stått fjellstøtt i stormen. Vi på utsiden kan bare tenke oss hvordan det har vært. Jeg opplever at det nå i hele partiet er ønske om å jobbe med politikk, sier Gabrielsen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer