<strong>TILBAKE I VARMEN:</strong> Anna-Lena Joners Larsson (39) ble av sambygdingene kalt «nazibruden fra Bollnäs», men sier hun nå er akseptert igjen, etter at hun brøt med nynazistmiljøet og begynte å jobbe med flyktninger og asylsøkere. Foto: &nbsp;NTB Scanpix
TILBAKE I VARMEN: Anna-Lena Joners Larsson (39) ble av sambygdingene kalt «nazibruden fra Bollnäs», men sier hun nå er akseptert igjen, etter at hun brøt med nynazistmiljøet og begynte å jobbe med flyktninger og asylsøkere. Foto:  NTB Scanpix Vis mer

Nynazister

Etter at «nazibruden» vendte nynazismen ryggen, fortsatte problemene

Nå snakker hun ut om det hun opplevde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ikke Tomas' skyld, dette var noe jeg valgte selv. Jeg var 32 år, men sårbar og søkende, sier Anna-Lena Joners Larsson (39) til Dagbladet.

- Vil hjelpe

I boka «Nazibruden», som «Harper Collins / Vigmostad & Bjørke» nylig har utgitt på norsk, forteller den svenske småbarnsmoren hvordan hun gradvis ble del av det nynazistiske miljøet, og hvordan hun også overtok tankegodset. Hun beskriver også den lange veien ut igjen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer