Etter den søte kløe...

- Jeg har en tendens til å klø meg i skrittet når jeg er frustrert. Jeg har også en uvane med å lukte på hånden min når jeg gjør dette, sa 43-åringen til dommeren i Bergen tingrett. Men dommeren mente forklaringen luktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble 43-åringen nemlig dømt til å betale en bot på 4000 kroner etter å ha klødd seg i skrittet på offentlig sted. Mannen nektet for at han hadde uanstendige hensikter da han stakk hånden i buksen og klødde seg og anket dommen på stedet.

Bergen tingrett mener det er bevist at mannen i mai i fjor satte seg på en benk i bydelen Årstad i Bergen, stappet hånden i buksen og gjorde onanibevegelser. På benken ved siden av satt flere jenter som reagerte på 43-åringens oppførsel. 43-åringen har innrømmet at han klødde seg i skrittet mens han satt på benken. Han innrømmer også at han visste det satt flere jenter på nabobenken.

- Jeg har en tendens til å klø meg i skrittet når jeg er frustrert. Jeg har også en uvane med å lukte på hånden min når jeg gjør dette, forklarte mannen som altså ikke ble trodd.

mark.steffen.berger@dagbladet.no