Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etter drapet dro 41-åringen hit for å «komme på bedre tanker»

I retten denne uka.

DRAP: En 41 år gammel mann er siktet for drapet på 42 år gamle Tarrie Wilder den 13. november i år. Det skriver nyhetsbyrået AP.

De melder videre at 41-åringen så skal ha satt kursen for en strippeklubb i Palm Beach omlag halvannen mil fra stedet der drapet fant sted. Foto: Google Earth / Sugar Daddys Gentleman's Club
DRAP: En 41 år gammel mann er siktet for drapet på 42 år gamle Tarrie Wilder den 13. november i år. Det skriver nyhetsbyrået AP. De melder videre at 41-åringen så skal ha satt kursen for en strippeklubb i Palm Beach omlag halvannen mil fra stedet der drapet fant sted. Foto: Google Earth / Sugar Daddys Gentleman's Club Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 41 år gammel mann er siktet for drapet på 42 år gamle Tarrie Wilder den 13. november i år. Det skriver nyhetsbyrået AP.

De melder videre at 41-åringen så skal ha satt kursen for en strippeklubb i Palm Beach omlag halvannen mil fra stedet der drapet fant sted.

Han ble etterhvert kastet ut av etablissementet fordi han hadde startet en slåsskamp, og ble så plukket opp av en vennegjeng han spurte pent om kunne kjøre ham hjem.

Dette skal de ha sagt ja til, og under bilturen innrømmet 41-åringen at han hadde drept en annen mann. Bakgrunnen for drapet var at Wilder skulle ha slått den drapssiktede i ansiktet.

Han fortalte videre at han deretter dro til strippeklubben «for å komme på bedre tanker». Det skriver lokalavisa Palm Beach Post.

Han sovnet så i baksetet på bilen, og vennegjengen grep muligheten til å kontakte politiet.

Rettssaken mot 41-åringen startet tirsdag denne uka. Dommer Joseph Marx beordret at han skulle forbli i politiets varetekt, og avslo all form for kausjon.

Han er tidligere straffedømt for en rekke forhold. Deriblant vold, overfall og å bære skjult våpen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media