<strong>EN BY I RUINER:</strong> Etter fire år med blodige kamper i Aleppo, er kampen om kontroll over. I går forsøkte sivile å ta seg på flere av bussene som evakuerte folk ut av ruinbyen Aleppo. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix
EN BY I RUINER: Etter fire år med blodige kamper i Aleppo, er kampen om kontroll over. I går forsøkte sivile å ta seg på flere av bussene som evakuerte folk ut av ruinbyen Aleppo. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Etter fire år er kampen om Aleppo over: Dette er gruppene som har lagt storbyen i ruiner

Russland, Tyrkia og Iran blir nevnt i samme åndedrag som Syrias regimestyrker. Disse gruppene kjempet med og mot hverandre i kampen om Aleppo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Våren 2011 gikk hundretusener av syrere fredelig ut i gatene, og ba om mer frihet og reform. De ble møtt med kuler og granater, og i 2012 endte det ikke-voldelige syriske opprøret i en voldsom og blodig borgerkrig. Siden den gangen har nær 500 000 personer blitt drept og halvparten av befolkningen er på flukt, internt i Syria og i nabolandene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer