– Etter forholdene er han i godt humør

Norsk 26-åring mistet begge bena i togulykke. Men han husker ingenting av hva som har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den norske 26-åringen som ble kvestet av et tog på Roskilde, kan ikke forklare hva han gjorde på skinnegangen.

– Han husker ikke hva som har skjedd, forteller vakthavende ved Roskilde-politiet, Bjarne Melling, til Dagbladet.no.

Politiet har i dag avhørt Stavanger-mannen, som ligger på sykehus i København.

– Han er i godt humør tatt situasjonen i betraktning. Men han kan ikke forklare hvorfor han befant seg på togskinnene.

Ifølge Melling hadde 26-åringen drukket alkohol på festivalområdet, og han var i beruset tilstand da han ble truffet av et tog. Like før klokka to natt til mandag fikk politiet beskjed om at mannen var funnet like ved skinnegangen. Da hadde han ligget der en stund.

– Vi vet foreløpig ikke hvilket tog som har truffet mannen, men vi har opplysninger om at det kan være et godstog. Vi har snakket med togførere på tre godstog som har passert i riktig tidsperiode, men ingen har sett noe, sier Melling.

Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt, og etterforsker saken som en ulykke.

– Det er ingen tegn på at han har blitt slått eller at han har blitt utsatt for noe kriminelt. Vi tror dette er en tragisk ulykke, sier Melling.

HUSKER IKKE ULYKKEN: 26-åringen hadde drukket og husker ikke hva han gjorde på togskinnene. Foto: TARIQ MIKKEL KHAN / Polfoto
HUSKER IKKE ULYKKEN: 26-åringen hadde drukket og husker ikke hva han gjorde på togskinnene. Foto: TARIQ MIKKEL KHAN / Polfoto Vis mer
– Etter forholdene er han i godt humør