Etterforsker dødsfall i Thailand

En nordmann i begynnelsen av 30-åra fra Buskerud døde fredag momentant etter et fall fra sjette etasje ved et hotell i Bangkok. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske ambassaden i Bangkok har få opplysninger:

- Det eneste jeg vet, er at ambassaden ble oppringt fredag ettermiddag, noen timer etter at nordmannen døde. Den som ringte, var en person som kjenner mannen. Hva som forårsaket at mannen falt og døde vet jeg ikke. Politiet etterforsker saken for fullt, sier fungerende konsul Bjørn Bjerkaas ved ambassaden.

Den døde skal ha vært samboende med en thailandsk kvinne som han har flere barn med. De to skal nylig ha kjøpt hus sammen i Thailand.

Det mistenkelige dødsfallet skal skyldes et fall fra sjette etasje ved et hotell nær Bangkoks hovedgate Sukhumvit Road.

Det er uklart om dødsfallet skyldes drap, ulykke eller tragedie.

- Den dødes familie hjemme i Norge ble informert etter svært kort tid. Tre nære pårørende fløy umiddelbart til Bangkok, opplyser fungerende konsul Bjerkaas.

Han vet ikke om den døde nordmannen var gjest ved hotellet, eller om han var tilstede i det aktuelle hotellrommet i sjette etasje som gjest hos andre.

Ifølge informasjon som de pårørende skal ha gitt til øvrig familie hjemme i Norge, kan den døde 31-åringen ha vært involvert i en slåsskamp før han døde.