Etterforsker drapsbølge rundt Lundin

FBI i USA sjekker nå dansken Peter Lundin mot flere uoppklarte drap på prostituerte kvinner. Sheriff Adam Greene i Tennesse sier de hadde en drapsbølge da Peter Lundin bodde der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han betegnes som en psykopat med alvorlige personlighetsforstyrrelser og et oppblåst ego. Han er dømt for å ha knekt nakken på og slått i hjel sin egen mor i USA i 1991, men ble sluppet fri igjen etter syv år i fengsel. I år ble han dømt for å ha drept og partert sin prostituerte kjæreste og hennes to sønner i Danmark. Politiet fant aldri likene av Marianne Pedersen og sønnene Brian og hennes sønner på 10 og 12 år, men Lundin forklarte at han uheldigvis kom til å knekke nakken på alle tre, og ble dømt til livsvarig fengsel. Nå tror FBI at Lundin kan stå bak en rekke drap på unge kvinner, skriver BT Online.

FBI har forsøkt å gå i Peter Lundins fotspor. I månedene etter at han drepte sin mor reiste han fra stat til stat. I et halvt år gjemte han seg på en campingplass ti mil nord for sitt hjem i Maggie Valley i North Carolina.

Drapsbølge i Tennessee

Den 16 år gamle cheerleaderen Jessica Keen ble brutalt drept i 1991. Universitetsstudenten Sabrina Long forsvant samme sommer, mens 16 år gamle Brenda Key Green ble drept i 1988. Etter at han ble arrestert for drapet på sin mor skrøt Peter Lundin om at han hadde drept minst fire andre kvinner. FBI har nå fått oversendt danske Peter Lundins DNA-profil, og sjekker nå om det var Jessica, Sabrina og Brenda skrøt av å ha drept.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer