Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker gruppevoldtekt

Politet jakter på tre afrikanere etter at en 25 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt i Oslo søndag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen har forklart at hun var på vei hjem fra byen, da hun ble overmannet og voldtatt av tre menn. Voldtekten skal ha skjedd nær «Eika», ikke langt unna legevakta i Oslo sentrum, klokka 4 søndag morgen.

Ifølge Aftenposten satt hun og hvilte seg på en benk, da tre menn kom syklende. De dro henne inn i noen busker, og voldtok henne.

Hun skal ha blitt tvunget til å ligge med ansiktet ned i bakken, og vet ikke om hun ble voldtatt av en eller flere. Alle tre skal imidlertid ha vært med på overgrepet.

Etter voldtekten klarte kvinnen å ta seg frem til en venninne i Sannergata, hvor hun fikk meldt fra om voldtekten til politiet.

Kriminalteknikere har sikret spor på stedet, men venter på resultatene av undersøkelsene. Politiet er interessert i eventuelle vitneobservasjoner.

De tre mennene skal være av afrikansk utseende, i alderen 24 - 30 år, cirka 1,80 meter høye og tynne. Alle hadde røde, vide, basketball-skjorter, og store jakker. Én hadde mørk solskjerm, en annen en hvit caps med merke foran, og en tredje var skallet.

Ifølge VG skal kvinnen foreløpig ikke ha vært i stand til lengre avhør. Hun vil anmelde voldtekten i dag.

Kvinne voldtatt nær «Eika» ved Akerselva

«EIKA»: I dette området ved Akerselva skal en 25 år gammel kvinne ha blitt voldtatt søndag morgen. Området er kjent for sin narkotikatrafikk. Kvinnen skal imidlertid ikke ha noen befatning med dette miljøet.