Etterforsker Madeleines foreldre og venner

Madeleines mamma knust av påstander om at datteren ble drept på soverommet i familiens leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Ifølge den portugisiske avisen Diario de Noticias har portugisisk politi funnet spor av blod på en vegg i leiligheten der Madeleine (4) sist ble sett. Politiets teori er ifølge avisen at Madeleine ble drept den natten hun forsvant for snart tre måneder siden.

- Da vi snakket med politiet i forrige uke, sa de at de så etter et levende barn. Og det har de sagt mange ganger, sier Kate McCann til Times Online.

Foreldrene er ifølge Times tydelig opprørt over påstandene som er fremsatt i Diario de Noticias når de snakker med den britiske avisen. Politikilder sier til Diario de Noticias at de tror Madeleine døde på soverommet av «uaktsomhet eller drap».

Ifølge den portugisiske avisen konsentrerer etterforskerne seg nå om det britiske paret og deres ferievenner i Praia de Luz. Renaulten familien og flere av deres venner kjørte under ferien, blir nå gjennomsøkt av portugisiske rettsmedisinere.

Gerry McCann sier til Times Online at han forventer at portugisisk politi etterforsker spor som peker mot ham og hans kone på lik linje med andre spor i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer