Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker meldinger om skyting mot militærsykehus i USA

«Flykt, gjem dere eller kjemp», oppfordret sykehuset som formidlet meldingen om skyting på sin Facebook-side.

SKYTING VED SYKEHUS: Tirsdag ettermiddag meldte militærsykehuset Naval om skyting inne i bygningen. Foto: Reuters
SKYTING VED SYKEHUS: Tirsdag ettermiddag meldte militærsykehuset Naval om skyting inne i bygningen. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka 17.00 la militærsykehuset Naval Medical Center i San Diego i USA ut en melding på sine Facebook-sider om at en pågående skyting fant sted på sykehuset.

«Det rapporteres om en aktiv skytter i bygg 26 ved Naval Medical Center San Diego. Alle i bygget oppfordres til å flykte, gjemme seg eller kjempe», het det i meldingen.

Drøye to timer senere, forteller kaptein Curt Jones i den amerikanske marinen til CNN at de ikke har funnet beviser som skulle tilsi at en skyting hadde funnet sted.

CNN skriver imidlertid at militæret fortsetter søket og etterforskningen av den mulige hendelsen.

Bakgrunnen for meldingen om skyting skal ha vært et vitne som mener å ha hørt skudd som ble avfyrt.

De første meldingene gikk ut på at flere skudd hadde blitt avfyrt på sykehuset. CNN skrev tidligere i kveld at det skulle dreie seg om tre, og at de hadde blitt avfyrt i militærsykhusets kjeller.

Det jobber om lag 6500 mennesker ved sykehusanlegget. Dette inkluderer militært personell, sivile og frivillige, blant andre. Bygg 26, der det er meldt om skyting, ligger i nærheten av et rekreasjonssenter for militærpersonell.

FLYKT; GJEM DERE ELLER KJEMP: Naval medical Center i San Diego la ut denne meldingen på sin facebookside klokka 17.07 norsk tid.
FLYKT; GJEM DERE ELLER KJEMP: Naval medical Center i San Diego la ut denne meldingen på sin facebookside klokka 17.07 norsk tid. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media