Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Kristiansand

- Vi mistenker at det er skjedd noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall, etter at en person ble funnet død i et hus i bydelen Hånes i Kristiansand fredag kveld.

SISTE: Politiet varsler en pressekonferanse i forbindelse med dødsfallet klokka 12.00.

Ifølge Fædrelandsvennen skal den døde ha synlige skader.

- Vi fikk en telefon klokka 23.05 om at det var en død person på en adresse på Ånes. Vi rykket umiddelbart ut med tre patruljer som kunne konstatere at det stemte, sier operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har sperret av et stort område rundt boligen, og krimteknikere har arbeidet på stedet gjennom natta.

- Kan ha skjedd noe kriminelt Politiet vil foreløpig ikke si noe om avdødes kjønn, alder eller hvilken tilknytning personen hadde til boligen der vedkommende ble funnet. Eide bekrefter likevel at personen hadde en tilknytning til boligen. 

Politiet mistenker at det har skjedd noe kriminelt. 

- Vi har vurdert det slik at det er god grunn til å undersøke forholdene rundt. Det kan ha skjedd noe kriminelt, sier Eide. 

Gjennomfører avhør Politiet driver også taktisk etterforskning og avhør av personer de håper kan belyse saken.

- Vi har etterforskere som har avhørt noen personer som har tilknytning til adressen, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Operasjonsleder Birkeland sier til Dagbladet lørdag morgen klokka 09.00 at politiet fortsatt ikke har noen ny informasjon i saken. Han vil ikke svare på om noen er anholdt, pågrepet eller mistenkt i forbildelse med dødsfallet, eller gi noen andre detaljer.

Har du tips i denne saken? Kontakt Dagbladets journalist på Lbr@dagbladet.no.

Dagbladet følger saken.

MISTENKELIG DØDSFALL: Politiets teknikere etterforsker et mistenkelig dødsfall i Kristiansand natt til lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
MISTENKELIG DØDSFALL: Politiets teknikere etterforsker et mistenkelig dødsfall i Kristiansand natt til lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer