Etterforsker mistenkelig dødsfall på Stathelle

Kvinne i 60-åra funnet død av kommuneansatt. Jevnaldrende mann siktet.

MISTENKELIG DØDSFALL:  Det var i leiligheten på toppen av dette forretningbygget at kvinnen i 60-årene ble funnet død ved 15-tiden tirsdag. FOTO: PER FLÅTHE/DAGBLADET.
MISTENKELIG DØDSFALL: Det var i leiligheten på toppen av dette forretningbygget at kvinnen i 60-årene ble funnet død ved 15-tiden tirsdag. FOTO: PER FLÅTHE/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STATHELLE/OSLO (Dagbladet): Politiet har satt i gang taktisk og teknisk etterforskning etter at en kvinne i 60-åra ble funnet død på Stathelle i Bamble i ettermiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

-  Klokka 15.10 fikk vi melding om at en kvinne ble funnet død på Stathelle, opplyser operasjonsleder Petter Hovet til Dagbladet.

Han opplyser at det var en kommuneansatt som fant kvinnen død etter at hun dro til leiligheten etter en bekymringsmelding.

- Jeg vet ikke hva bekymringsmeldingen gikk ut på utover at de ikke hadde hatt kontakt med henne på en stund, sier Hovet.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent, og avdøde vil derfor bli begjært obdusert.

En mann i 60-årene som befant seg på stedet, er siktet for legemsfornærmelse, opplyser politiet.

- De er bekjente. Vi har hatt en samtale med mannen, sier Hovet.

- Hvordan stiller han seg til siktelsen?

- Det kan jeg ikke uttale meg om.

TIPS DAGBLADET: Har du informasjon eller bilder? Kontakt Dagbladet på telefon 2400 0000, MMS/SMS 2400 eller e-post 2400@db.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer