Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker mulig bildrap

Kripos er koblet inn i saken, etter at en mann omkom i en bilulykke i Dokka i natt. Politiet tror en annen bil kan ha krasjet i ulykkesbilen med vilje og etterforsker nå saken som et mulig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødsulykka skjedde mellom klokka 03.15 og 03.30 i natt på Nordfinni, like nord for Dokka. Bilen med den omkomne skar ut av veibanen og krasjet i et tre.

En 27 år gammel mann omkom. En 29 år gammel mann og en 27 år gammel kvinne som var med i bilen ble kjørt til Oppland Sentralsykehus i Gjøvik. De to er ikke kritisk skadd og skal nå avhøres av politiet.

Audi funnet

Like etter ulykka gikk politiet ut og etterlyste en svart Audi S4 som de tror kan ha krasjet i bilen med vilje. Denne ble funnet i ettermiddag, tre kilometer fra ulykkesstedet. Eieren er ikke mistenkt. Politiet mener en annen har kjørt Audien og jakter nå på sjåføren. Bilen skal ikke være stjålet.

- Vi har mistanker om hvem som kan ha oppholdt seg i den svarte Audien, sier politiadjutant Ketil Myhre ved Vest-Oppland politidistrikt til Dagbladet.no.

Funn

- Det er summen av funn på stedet, spor og skader på bilene som gjør at vi nå etterforsker dette som et mulig bildrap, sier Myhre.

Politiet gikk tidlig ut og etterlyste vitneobservasjoner fra folk som kan ha observert bilen i Dokka eller omegn på tidspunktet før og etter ulykka. I løpet av dagen har flere vitner meldt seg for politiet. Myhre vil ikke si noe om hva som har kommet ut av avhørene av disse.

Lørdag kveld jobbet seks etterforskere med saken. Kripos gir de lokale etterforskerne teknisk bistand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling