Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker mulig hestevoldtekt i Nordland

Politiet er på jakt etter en mulig gjerningsperson etter det som kan ha vært forsøk på voldtekt av en eller flere hester i en stall i Vesterålen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver VG. Det mulige overgrepet skal ifølge operasjonsleder i Troms politidistrikt Karl Erik Thomassen ha skjedd tirsdag.

- Gårdeieren kom over en person inne i stallen, som ikke hadde noe der å gjøre. Omstendighetene gir grunn til å tro at han har forgrepet seg på en eller flere hester, eller vært i ferd med det, sier han til avisen.

Videre opplyser han at den mulige gjerningspersonen er på frifot, men at politiet har gode muligheter for å identifisere vedkommende. Hestene har blitt undersøkt av veterinær etter handlingen, uten konklusjon foreløpig.

NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling