Etterforsker mulig mordbrann utenfor Hønefoss

To branner på en time i samme gate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I løpet av en time natt til onsdag var det to branner i trehus utenfor Hønefoss.

- Vi mener det er mest sannsynlig at brannene er påtent, på grunn av omstenighetene rundt. Det gjelder blant annet den korte tiden som gikk mellom at de startet, sier påtaleansvarlig Per Thomas Omholt ved Hønefoss politistasjon, til ringblad.no.

I mellom klokken tre og fire fikk politiet melding om at det var en brann i et hus i Heradsbygda utenfor Hønefoss. Da politiet kom til stedet var huseieren allerede i gang med å slukke brannen, opplyser politiet til Dagbladet.

Huseieren ble kjørt til sykehuset med skader, men er nå skrevet ut. Den andre brannen, som var i samme gate som den første, fikk politiet slukket etter kort tid.

Omholt forteller at saken etterforskes som et brudd på mordbrannparagrafen.

Politiet i Hønefoss fikk i går bistand fra Kripos i etterforskningen av brannene. De ønsker ikke å gå ut med informasjon om eventuelle mistenkte eller spor i saken, men de frykter ikke flere branner i området, slik situasjonen er i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer