Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker mulig overfallsvoldtekt i Bærum

Politiet innledet søndag etterforskning av en mulig overfallsvoldtekt etter dansefesten Sensation Innerspace i Bærum. En kvinne i 20-årene har sagt at hun ble voldtatt av en mann i et skogholt natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan bekrefte at vi etterforsker en mulig overfallsvoldtekt i forbindelse med Sensation Innerspace. Dette er noe vi prioriterer, sier kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt til NRK.

Kvinnen er i begynnelsen av 20-årene. Hun kontaktet selv politiet og fortalte at hun var blitt voldtatt i et skogholt i Oksenøyveien, like ved Telenor Arena etter at arrangementet var avsluttet.

Kvinnen skal ha gått sammen med flere personer. Hun har fortalt at hun kom bort fra dem, og at hun mistet mobiltelefonen og en shorts.

Søndag satt kvinnen i avhør med politiet, og hun har gitt en beskrivelse av mannen. Politiet var søndag i skogholtet for å foreta undersøkelser.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media