Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker mulig voldtekt av kvinne i Trondheim

Kvinne (34) ble funnet forkommen og med lite klær på seg på en drosjeholdeplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk melding om at en forkommen kvinne hadde blitt funnet utenfor kirke i Trondheim klokka 06.40 i dag morges.

- Vi fikk melding fra et par drosjesjåfører om en forkommen og noe lettkledd kvinne som var funnet på en drosjeholdeplass ved Lade kirke, sier operasjonsleder Jan Steindal til Dagbladet.

- Der og da hevdet hun at hun hadde blitt voldtatt. Vi innleder full etterforskning på bakgrunn av den forklaringen, sier Steindal.

Kvinnen, som ifølge politiet er 34 år gammel, var ifølge adressa.no kun iført en bluse. Hun ble sendt til voldtektsmottaket etter at politiet hadde ankommet stedet.

Politiet har avhørt drosjesjåførene som vitner. Kvinnen har forklart at voldtekten skal ha skjedd innendørs, men hun har ikke kunnet gi noe nærmere informasjon om hvor.

- Om hun har blitt voldtatt, så er det en veldig traumatisk opplevelse. Det kan være grunnen til at det har vært vanskelig å forklare seg, sier Steindal.

Kvinnen blir avhørt i løpet av dagen. Politiet har foreløpig ikke noe signalement på noen eventuell gjerningsmann eller noe tidspunkt for når den angivelige voldtekten skal ha skjedd.
- Men det har nok skjedd i løpet av natta, sier Steindal.

I vår har det vært en rekke voldtekter og voldtektsforsøk i Trøndelag. Fire av dem er fortsatt uoppklart, ifølge Adresseavisen. I den mest alvorlige saken tok en 14 år gammel jente sitt eget liv fire uker etter at hun skal ha blitt voldtatt ved Kristiansten festning.