Etterforsker nye saker mot voldtektssiktet utelivsprofil

Mannen i 40-åra er siktet for flere nachspielvoldtekter i Oslo.

ETTERFORSKES: Mannen i 40-åra er siktet for flere nachspielvoldtekter. Han erkjenner ikke straffskyld.
Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
ETTERFORSKES: Mannen i 40-åra er siktet for flere nachspielvoldtekter. Han erkjenner ikke straffskyld. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet omtalte siktelsene mot mannen i november i fjor. En kjent utelivsprofil i Oslo var da siktet for flere voldtekter. Siden den gang har saken mot mannen økt i omfang.

- Politiet etterforsker flere forhold nå enn den gang, sier politiadvokat Hilde Strand til Dagbladet.

Dagbladet får opplyst at flere av voldtektene mannen etterforskes for skal ha skjedd etter fester og nachspiel i mannens egen leilighet.

- Flere nye skritt

Mannen er i 40-åra, flertallet av de fornærmede kvinnene i 20-åra.

Siktede beskrives som en ledende skikkelse og autoritetsfigur i miljøet flere av de fornærmede kvinnene vanket i. Dagbladet vet også at anklagene mot mannen skal ha vært et samtaleemne i miljøet han tilhører.

Etter det Dagbladet kjenner til, strekker enkelte av sakene seg flere år tilbake i tid. Den første anmeldelsen tilknyttet saken skal ha kommet i 2015 og noen av sakene strekker seg flere år tilbake i tid.

De fornærmede har vært utålmodige og ventet på politiets konklusjon, men de nye sakene som nå etterforskes, fører til at kvinnene må vente lenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer