Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker overfallsvoldtekt av ung jente i Porsgrunn

Skal ha skjedd på en sti i et skogsområde i går kveld.

ETTERFORSKER: Politiet etterforsker bredt etter at de har opprettet en anmeldelse av en overfallsvoldtekt eller et forsøk på overfallsvoldtekt av ei ung jente  i et skogsområde i Porsgrunn i går. Foto: Theo Aaasland Valen
ETTERFORSKER: Politiet etterforsker bredt etter at de har opprettet en anmeldelse av en overfallsvoldtekt eller et forsøk på overfallsvoldtekt av ei ung jente  i et skogsområde i Porsgrunn i går. Foto: Theo Aaasland Valen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Telemark har opprettet en anmeldelse på en voldtekt eller et voldtektsforsøk som skal ha skjedd på en sti i et skogsområde i Porsgrunn i går, opplyser Telemark-politiet i en pressemelding.

Voldtekten skal ha skjedd mellom Stigen og Rådyrveien på Flåtten i Porsgrunn cirka klokka 18.30, opplyser politiadvokat Kjell Ove Ljosåk.

Den fornærmede i saken er ei jente i 16-årsalderen fra Porsgrunn.

- Dette er noe vi ser veldig alvorlig på, og vi etterforsker saken bredt med store mannskaper, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved Telemark-politiet til Dagbladet.

Foreløpig signalement på gjerningspersonen er at han er en yngre mann, lys i huden og har brunt hår. Han hadde ikke skjegg, ifølge politiet. Vedkommende var ikledd dongeribukse og mørk jakke.

I pressemeldinga skriver politiet at det fortsatt er tidlig i etterforskningen, og at de ikke har ytterligere opplysninger å komme med nå.

- Vi setter av store ressurser til å jobbe med saken, sier Jansen til Dagbladet.

Politiet ber alle som har opplysninger de tror kan ha betydning for saken, samt personer som befant seg i området på det aktuelle tidspunkt om å melde fra til politiet på telefon 35906400.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media