FLERE VOLDTEKTSSAKER: - Vi jobber med sakene nå. Dette er forhold med høy strafferamme, og vi tar dem selvsagt svært alvorlig, sier leder for sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon, Rigmor Isehaug. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
FLERE VOLDTEKTSSAKER: - Vi jobber med sakene nå. Dette er forhold med høy strafferamme, og vi tar dem selvsagt svært alvorlig, sier leder for sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon, Rigmor Isehaug. Foto: Tor Erik H. MathiesenVis mer

Etterforsker tre voldtektssaker i Bergen etter 17. mai-helga

I tillegg til voldtektsforsøk og blotting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen etterforsker tre voldtektssaker etter 17. mai-helga. I tillegg undersøker politiet et voldtektsforsøk og en episode med en blotter.

- Vi jobber med sakene nå. Dette er forhold med høy strafferamme, og vi tar dem selvsagt svært alvorlig, sier leder for sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon, Rigmor Isehaug, til Bergens Tidende.

Hun forteller at politiet har pågrepet en 23 år gammel mann i en sak hvor en 18 år gammel jente anmeldte en voldtekt på et overnattingssted.

Alle de tre voldtektssakene skjedde natt til 18. mai. I en annen sak har en 17 år gammel jente opplyst at hun ble voldtatt etter at hun ble plukket opp av en mann i en bil i Strandgaten.

I den tredje saken er det en kvinne i midten av 20-årene som er offeret. Hun hadde mandag formiddag ennå ikke levert inn anmeldelse.

Politiet i Bergen etterforsker også et mulig voldtektsforsøk av en russejente natt til 17. mai. Politiet ser også på en hendelse der en mann blottet seg for en jente og deretter fulgte etter henne sent på kvelden 16. mai.

(NTB)