Etterforsker voldtekt i moské

En 29-årig kvinne har anmeldt en mann for voldtekt i moské.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Voldtekten skal ha funnet sted i natt i moskéen til det muslimske trossamfunn av en 40 år gammel mann.

- Hun gråt og det skal ha kommet noen tilfeldige forbi. De hjalp henne med å få ringt til politiet, sier Hilde Almåsstø, politiadvokat i Agder politidistrikt.

Kvinnen meldte fra til politiet rundt klokka 02.00 i natt. Voldtekten skal ha funnet sted i moskéen Islamsk senter og 29-åringen har ingen tilknytning til moskeen.

- Har mannen tilknytning til moskéen?

- Det vil jeg ikke si noe om av hensyng til identifisering av mannen, sier Almåsstø. Mannen er av utenlandsk opprinnelse.

Både mannen og kvinnen satt i kveld i avhør hos politiet. I morgen vil det bli bestemt om mannen skal varetektsfengsles.

Flere voldtekter

Det skal ha skjedd flere voldtekter på Sørlandet denne helga. I Grimstad anmeldte en 21 år gammel kvinne en voldtekt lørdag, skriver Fevennen. Voldtekten skal ha skjedd natt til lørdag på en nachspiel . En 25 år gammel mann er mistenkt for voldtekten.

Politiet har søndag også etterforsket et forhold i Farsund som i utgangspunktet så ut til å være en voldtekt. Etterforskningen her er tonet betydelig ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer