Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker voldtekt i moské

En 29-årig kvinne har anmeldt en mann for voldtekt i moské.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldtekten skal ha funnet sted i natt i moskéen til det muslimske trossamfunn av en 40 år gammel mann.

- Hun gråt og det skal ha kommet noen tilfeldige forbi. De hjalp henne med å få ringt til politiet, sier Hilde Almåsstø, politiadvokat i Agder politidistrikt.

Kvinnen meldte fra til politiet rundt klokka 02.00 i natt. Voldtekten skal ha funnet sted i moskéen Islamsk senter og 29-åringen har ingen tilknytning til moskeen.

- Har mannen tilknytning til moskéen?

- Det vil jeg ikke si noe om av hensyng til identifisering av mannen, sier Almåsstø. Mannen er av utenlandsk opprinnelse.

Både mannen og kvinnen satt i kveld i avhør hos politiet. I morgen vil det bli bestemt om mannen skal varetektsfengsles.

Flere voldtekter

Det skal ha skjedd flere voldtekter på Sørlandet denne helga. I Grimstad anmeldte en 21 år gammel kvinne en voldtekt lørdag, skriver Fevennen. Voldtekten skal ha skjedd natt til lørdag på en nachspiel . En 25 år gammel mann er mistenkt for voldtekten.

Politiet har søndag også etterforsket et forhold i Farsund som i utgangspunktet så ut til å være en voldtekt. Etterforskningen her er tonet betydelig ned.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media