Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterforsker voldtekt i Stavanger

En 22 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt i Stavanger natt til lørdag. Politiet undersøker nå overvåkningsbilder fra området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ble funnet gråtende på et toalett ved et utested i Stavanger sentrum. Hun forklarte at hun var blitt voldtatt bak en container, opplyser politiet til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB). Lørdag var politiet i full gang med etterforskningen.

– Vi jobber nå med å hente inn video fra overvåkningskameraer, som kan ha gjort opptak av gjerningsmannen. Blant annet er det et kamera på en husvegg like ved, sier vaktleder Børge Helgøy ved Stavanger politistasjon.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling