Etterforsker voldtekt på et dametoalett i Nome

Politiet: - Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med et kvinnelig vitne. 

BER OM TIPS: Politiadvokat Guro Siljan, her under en presskonferanse i mars, leder etterforskningen etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt på en bar i Ulefoss. Nå ber de om vitner som har vært på Wolu Bar natt til søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
BER OM TIPS: Politiadvokat Guro Siljan, her under en presskonferanse i mars, leder etterforskningen etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt på en bar i Ulefoss. Nå ber de om vitner som har vært på Wolu Bar natt til søndag. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Telemark, Sør-Øst politidistrikt, etterforsker en voldtekt som skal ha skjedd på dametoalettet på en bar i Ulefoss i Nome kommune.

Det skriver politiet på Facebook.

- Natt til søndag, 3. juli, fikk politiet melding om en voldtekt på Wolu Bar. Vi kom i kontakt med en kvinne, som hevdet at hun hadde blitt voldtatt på dametoalettet. Politiet startet da opp etterforskning, sikret spor og snakket med fornærmede og andre vitner, sier Guro Siljan, politiinspektør i Telemark.

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner som var på Wolu bar lørdag kveld og natt til søndag.

- Vi er spesielt interessert i å komme i kontakt med en kvinne som skal ha stått utenfor toalettet da voldtekten skjedde. Vi har ikke opplysninger om denne kvinnen, men tenker at publikum kan komme på relevante ting når de vet at vi etterforsker en alvorlig straffesak, sier Siljan.

Når det kommer til mistenkt og siktede-status ønsker ikke politiet å gå nærmere inn på dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer