Julio Kopseng anmeldt

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng (42) er nettopp dømt for å ha voldtatt to kvinner.

I NYE AVHØR: Julio Kopseng (42) er på ny under etterforskning for voldtekt. Her fra 2010, da han deltok i «Norske talenter». Foto: Lars E. Bones / Dagbladet
I NYE AVHØR: Julio Kopseng (42) er på ny under etterforskning for voldtekt. Her fra 2010, da han deltok i «Norske talenter». Foto: Lars E. Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Julio Kopseng (42) ble i forrige uke i Borgarting lagmannsrett dømt for å ha voldtatt to kvinner, en dom han har anket. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner og soner lovens strengeste straff på 21 års forvaring.

Nå har ytterligere to fornærmede kvinner meldt seg og forklart at de er blitt voldtatt av danseren, stripperen og eventbyråeieren.

Ann Kristin Grosberghaugen, leder for Oslo-politiets seksjon for etterforskning av seksuallovbrudd, bekrefter overfor Dagbladet at Kopseng på ny er under etterforskning, men kan ikke kommentere saken ytterligere mandag.

Dagbladet kjenner til at Kopseng samarbeider med politiet og har vært inne til nye avhør i forbindelse med de siste anmeldelsene.

- Han nekter skyld, sier 42-åringens forsvarer Sigurd Klomsæt i en kommentar til den nye etterforskningen.

Ikke overrasket

Trine Rjukan har vært bistandsadvokat for mange av de fornærmede kvinnene i sakskomplekset mot Kopseng. At flere nå har meldt seg, kommer ikke spesielt brått på for henne.

- Det er overhodet ikke overraskende for meg. Jeg har selv fått henvendelser fra flere kvinner som forteller at de er blitt utsatt for overgrep fra ham, men som ikke ønsker å gå videre med saken, sier Rjukan til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer