KOLLIDERTE MED PENGETRANSPORT OG DREPTE EN: En mann i 20-åra etterforskes for mulig uaktsomt drap etter at han i stor fart kjørte på en 53 år gammel kvinne i en gågate i Tromsø onsdag. Foto: Torgrim Rath Olsen
KOLLIDERTE MED PENGETRANSPORT OG DREPTE EN: En mann i 20-åra etterforskes for mulig uaktsomt drap etter at han i stor fart kjørte på en 53 år gammel kvinne i en gågate i Tromsø onsdag. Foto: Torgrim Rath OlsenVis mer

Etterforskes for uaktsomt drap etter påkjørsel

En mann i 20-åra kjørte på en kvinne (53) i en gågate i Tromsø i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En mann i 20-åra etterforskes for mulig uaktsomt drap etter at han i stor fart kjørte på en 53 år gammel kvinne i en gågate i Tromsø onsdag.

Det var 53 år gamle Elly Birgitte Klaudiussen som omkom etter påkjørselen i Storgata i Tromsø onsdag.

Det var i 14-tiden i går at politiet fikk melding om at en bil hadde kollidert med en pengetransport utenfor Fokus Bank i Storgata i Tromsø. På sin vei gjennom gågata meide den ned to fotgjengere.

Klaudiussen døde i ulykken. En kvinne i 60-åra ble lettere skadd. Det samme ble føreren av bilen, en mann i 20-åra.

Politiet opplyste på en pressekonferanse i ettermiddag at føreren av bilen etterforskes for mulig uaktsomt drap, samt for å ha brutt veitrafikklovens § 3 om å ferdes hensynsfull, aktpågivende og varsomt i trafikken.

Etterforskningsleder Morten Pettersen sier til Nordlys at det er for tidlig i etterforskningen å si noe om han kommer til å bli siktet.

Pettersen sier politiet etterforsker om det er noe sammenheng med førerens diabetssykdom og hendelsen.

(NTB)