Etterforsket for sex-kjøp hos skolegutter

En pedofili-dømt mann fra Stavanger er blitt etterforsket for kjøp av seksuelle tjenester fra skolegutter helt ned i 12-års-alderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Stavanger bekrefter overfor Rogalands Avis at de har etterforsket en konkret sak som omfattet flere elever ved Austbø skole i Hundvåg ved Stavanger.

Etterforskningen ble satt igang etter at både skolens ledelse og bekymrede foreldre hadde hørt rykter om at gutter i alderen 12 til 14 år skulle ha utført seksuelle tjenester mot betaling fra den pedofilidømte mannen.

Ifølge politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen ved Stavanger politikammer nektet elevene for at de hadde hatt noen befatning med mannen. Dermed ble saken lagt bort.

Skolens rektor vil likevel ikke glemme saken helt.

- Skolen har med stor bekymring hørt ryktene som støtter politiets mistanke. Vi har deltatt på møter med andre etater for å snakke om dette. Hvis det angår elever ved vår skole og det er den minste sannhet i ryktene, vil vi gjerne at dette skal bli avslørt og satt en stopper for, sier rektor Bente Hildeng Næss til Rogalands Avis.