Etterforsket parteringsdrap. Så skal den spanske politimannen ha blitt knivdrept av svenske

Mannen, som skal være en kjent svensk kriminell, ble sjekket ut etter at partert lik ble funnet i plastpose.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag kveld fant en innbygger i Valencia-bydelen Russafa en plastpose med menneskelige levninger. Ifølge den spanske avisa El Mundo var det overkroppen til en mann som skal ha blitt utsatt for knivstikking.

Tirsdag tok etterforskningen av det mulige parteringsdrapet en dramatisk vending.

Politiet i den spanske byen etterforsket saken, og nestleder for drapsavdelingen i byen, Blas Gámez tilnærmet seg en mann og ba ham om identifikasjon.

Drept med flere knivstikk

Mannen som ble konfrontert av politiet, skal ha vært mistenkt for parteringsdrapet, og politimannen skal nettopp ha vært i ferd med å pågripe mannen da den mistenkte angrep ham med kniv.

Ifølge El Mundo knivdrepte den drapsmistenkte mannen politimannen med flere knivstikk.

Like etterpå skjøt og drepte politiet den drapsmistenkte mannen, skriver avisa.

- Kjent svensk kriminell

Nå skriver svenske medier at mannen som drepte en politimann og seinere ble skutt, er en svensk kjent kriminell. Ifølge Expressen er han tilhørig i Vest-Sverige, og skal nettopp ha sonet en mangeårig narkotikastraff.

Det svenske Utenriksdepartementet kjenner til opplysningene, men kan ikke bekrefte at mannen er svensk.

- Vi kjenner til at en politimann og en til skal ha dødd i forbindelse med en politiaksjon i Valencia. Hvorvidt det er en svensk statsborger eller ikke, har vi ingen opplysninger om. Spansk politi etterforsker fortsatt hendelsen, og forsøker å få identifisert den avdøde, sier UD til Expressen.

El Mundo skriver at den drepte mannen hadde et pass på seg som kan være utenlandsk, og at de etterforsker om passet er ekte.