Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser bil

Innen kort tid vil politiet gå ut med etterlysning av biler som blir satt i sammenheng med drapet på Anne Orderud Paust og hennes foreldre. Et stort antall mennesker har i helga vært til avhør og det har gitt politiet nye og viktige opplysninger i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er stadig viktige opplysninger som kommer ut av avhørene, sier politiadvokat Tom Danielson til Dagbladet. Han skryter av folks villighet til å stille opp for politiet. Samtidig er det stadig nye som selv tar kontakt med nye opplysninger. Danielson er imidlertid svært tilbakeholden med hvilken ny interessant informasjon politiet sitter med.

Nærmer seg

- Vi kommer tettere og tettere på selve kjernen i saken.

Grunnet etterforskningen holder vi derfor nye interessante opplysninger for oss selv. Men når vi går ut med etterlysning av biler, skal vi være spesifikke.

- Kommer den i morgen?

- Det er noe usikkert ennå, svarer Danielsson.

Kriminalteknikerne er nå ferdige med de tekniske undersøkelsene i ekteparets bolig. De anser seg faktisk så ferdige at media i dag får adgang til å komme å ta bilder på åstedet for trippeldrapet.

Overvåking?

Dagbladet får opplyst at det er hyppig kontakt mellom politiet i Oslo og på Romerike. Etter det Dagbladet forstår har politiet sterke mistanker om hvem som står bak trusler og attentatforsøk mot Orderud/Paust-familien. I går skrev Dagbladet at ekteparet Kristian Magnus og Marie Orderud selv skal ha vært sikre på hvem som sto bak attentatforsøkene mot datteren Anne Orderud Paust og hennes mann.

- Har dere bestemte personer under overvåking?

- Nei. Ikke noe som jeg kan fortelle om i hvert fall, svarer Danielson.