Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser denne mannen etter bortføringsforsøk

Forsøkte å dra ei jente inn i en bil på Romerike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde fredag 21. september på morgenen i nærheten av gamle Øvre Dalen skole i Gan i Fet kommune på Romerike. En 15-årig jente ble da forsøkt dratt inn i en bil, men klarte å rive seg løs fra mannen.

Vitner har forklart at en mann med hvite bukser og mørk hettegenser har oppholdt seg i nærheten av skolen både den aktuelle dagen og ved enkelte anledninger i ukene forut for hendelsen.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med mannen og publiserte fredag en fantomtegning av ham.

«Vi ber alle som har opplysninger om vedkommende, om å kontakte Fet og Rælingen lensmannskontor på telefonnummer 916 25 793», skriver politiet i en pressemelding.

Politiet ber også alle som parkerte bilen sin ved Øvre Dalen skole mellom 1. og 21. september om å kontakte Fet og Rælingen lensmannskontor.

Torsdag 20. september ble en 13 år gammel jente forsøkt bortført på Eidsvoll. Også her klarte jenta å rive seg løs og komme seg unna.

I begge tilfellene kjørte gjerningsmannen en varebil. 13-åringen har forklart at det var en rød bil, trolig en kassebil av eldre modell. Mannen som forsøkte å få med seg 15-åringen i Fet, kjørte en grå varebil.

(NTB)

ETTERLYST: Vitnebeskrivelser oppgir at mannen som forsøkte å dra ei jente inn i en bil på Romerike forrige fredag, ser slik ut, og etterlyser mannen. Foto: Romerike politidistrikt
ETTERLYST: Vitnebeskrivelser oppgir at mannen som forsøkte å dra ei jente inn i en bil på Romerike forrige fredag, ser slik ut, og etterlyser mannen. Foto: Romerike politidistrikt Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media