Etterlyser drapssiktedes bil

Politiet etterlyser bilen til 28-åringen som er siktet på Eli Synnøve Høyland (49), en burgunder BMW med kjennetegn RH 46307.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Den 28 år gamle mannen som er siktet for drapet på Eli Synnøve Høyland (49), er fortsatt på frifot. Nå etterlyser politiet bilens hans, en burgunder BMW med kjennetegn RH 46307. Bilen ble sist sett av politiet, da 28-åringen raste i full fart bort fra blokka hvor Høyland ble drept. Det skjedde da den første patruljebilen ankom åstedet på torsdag.

Nå regner politiet det som høyst sannsynlig at den drapssiktede mannen har flyktet ut av sitt hjemfylke Rogaland. Alle landets politidistrikter er varslet, og nå etterlyser etterforskningsledelsen også siktedes bil.

- Vi vurderer fra dag til dag om vi også skal gå ut med navn og bilde, sier etterforskningsleder Ernst Rossebø ved Rogaland politidistrikt.

Kjente offeret

28-åringen skal imidlertid ha kjent kvinnen. Men politiet ønsker ikke å si noe om hvor nært de kjente hverandre, ifølge NTB.

Drapet skjedde natt til onsdag 18. februar. Den 49 år gamle kvinnen ble funnet død i sin leilighet i Stavanger torsdag. Ifølge politiet var hun blitt kvalt.

Den skilte kvinnen, som var mor til to voksne barn, bodde alene i leiligheten. Hun ble sist sett av en nabo i 19-tida tirsdag kveld. Det var en venn av kvinnen som fant henne død dagen etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.