Etterlyser eieren av denne sekken etter Lindeberg-drapet

Funnet i nærheten av stedet der 40-åringen ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er funnet en sekk i nærheten av parkeringsplassen på Lindeberg, der en 40-årig trebarnsfar ble drept natt til lørdag.

Politiet har sendt ut en pressemelding der de etterlyser sekkens eier:

«Det er funnet en ryggsekk i nærheten av stedet der den nå 40 år gamle mannen ble drept. Politiet ønsker å komme i kontakt med sekkens eier, eller med personer som kan ha sett eller har informasjon om denne sekken.»

Sekken er svart med hvit dekor, av merket Asaklitt.

Fant våpen Mannen ble skutt og drept like over midnatt lørdag. Morgenen etter fant en forbipasserende et våpen ved åstedet, som ikke ble funnet da området ble finkjemmet i timene etter drapet.

Ifølge NTB er våpenet en halvautomatisk pistol, en Intratec Scorpion kaliber 22, med påmontert lyddemper og høykapasitetsmagasin.

Politiet setter våpenet i sammenheng med drapet. Det er trolig drapsvåpenet, men politiet har ikke avklart dette.

- Ikke tilfeldig Politiet mener 40-åringen ikke var noe tilfeldig offer. Dette skyldes blant annent mannens forhistorie. Han begikk i 1996 tre drapsforsøk på fire timer, og ble da omtalt som «Oslo-desperadoen». Etter at han slapp ut fra soning skal han ha levd et lovlydig liv som T-banesjåfør og familiefar.

FUNNET: En sekk av denne typen er funnet ved åstedet. Politiet etterlyser sekkens eier.
FUNNET: En sekk av denne typen er funnet ved åstedet. Politiet etterlyser sekkens eier. Vis mer

VG skriver at to av de tre fornærmede i saken fra 1996 er blitt avhørt av politiet etter drapet lørdag. Den tredje personen er bosatt i utlandet og har bodd der i lang tid.

Ingen er så langt pågrepet for drapet. Politiet etterlyser Politiet etterlyser fortsatt vitner som har vært i området i tiden fram til drapet.

DREPT: Mannen ble skutt og drept på en parkeringsplass like ved Lindeberg skole . Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet
DREPT: Mannen ble skutt og drept på en parkeringsplass like ved Lindeberg skole . Foto: Halvor Solhjem Njerve / Dagbladet Vis mer