Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser fire personer

Tre menn og en kvinne etterlyst etter drapet på Meta Øverli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har i dag studert overvåkingsvideoer fra Furuset senter, i forbindelse med drapet på Meta Øverli. (75).

Nå ønsker politiet snarest å komme i kontakt med fire personer som skal ha snakket med Øverli dagen før hun ble funnet drept.


Var sammen med kvinne

- Vi så at Meta Øverli gikk sammen med en kvinne og snakket med henne inne på senteret. Vi etterlyser derfor henne og tre andre i håp om at de kan gi oss opplysninger om saken, sier Terje Kristiansen leder for vold- og sedelighetsavsnittet ved Oslo politidistrikt.


Den ene personen er en mann på rundt 35 år. Han har mørkt brunt stritt hår, glattbarbert, markerte øyebryn og er rundt 175-180 cm høy. Han har normalt kroppsbygning, var iført slitt olabukse, jakke med noe rødt og blått og var trolig fra Øst-Europa.

Mannen skal ha holdt en lapp i hånden med noe skrift på, som fortalte at han var stum og hadde noe å selge. Han ble observert i Høybråtenveien 1 for rundt tre uker siden, og skal ha blitt observert på samme sted 6. april.

Liten av vekst

En annen mann i alderen 30-40 år med kort, mørkt hår som var liten av vekst, ble sett sammen med Øverli på Furuset senter 6. april rundt klokken fire. Han kan ha vært pakistansk eller tyrkisk.

Den tredje mannen er rundt 25 år og er 170 cm høy. Han hadde på seg en blå jakke, muligens en pilotjakke, og var lys i huden.

Mannen bar på en plastpose som blant annet inneholdt 20-kronersmynter. Han ønsket å veksle disse med bussjåføren på Timeexpressen, som gikk fra Bussterminalen til Hønefoss, torsdag 6. april kl 19 00. Han var pågående og ga seg ikke da sjåføren ikke ville veksle.

Den fjerde personen politiet ønsker kontakt med, er en kvinne i 20-årene som kom gående inn på Furuset senter ved halv firetiden torsdag 6. april. Hun snakket med Meta Øverli da hun gikk inn på senteret. Kvinnen hadde rødlig hår i hestehale, og var iført blå jakke og olabukse.

En video fra senteret viser at kvinnen bærer på en stor grå skulderveske, i tillegg til noen bæreposer.

BLE FUNNET DREPT: Meta Øverli (75).
ETTERLYST: Fire personer er etterlyst etter drapet på Meta Øverli.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling