Etterlyser gjerningsmann som trolig var ikledd kvinneklær og parykk

En drept og en hardt skadet på Etterstad i går kveld. Mann siktet for drap og drapsforsøk.

PARYKK: Denne jakka og parykken ble funnet ikke langt fra åstedet. Politiet tror den etterlyste 47-åringen hadde kledd seg ut. Foto: Politiet
PARYKK: Denne jakka og parykken ble funnet ikke langt fra åstedet. Politiet tror den etterlyste 47-åringen hadde kledd seg ut. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet jakter på 47 år gamle Gianluca Ros, alias Almir Ros, for drap og drapsforsøk på Etterstad i Oslo i går kveld. Den mistenkte gjerningsmannen er italiensk, som ifølge vitner skal ha vært ikledd kvinneklær og parykk.

- Han har brukt to ulike fornavn. Både Gianluca og Almir. Han er 47 år, og han er italiensk. Vi ønsker opplysninger om hvor han befinner seg nå, eller hvor han kan befinne seg. Og om noen har hatt kontakt med ham - også via nettet, sier politiinspektør Grete Lien Metlid.

Han er etterlyst både nasjonalt og internasjonalt.

- Siden lørdag kveld har vi vært i jevnlig kontakt og innhentet informasjon fra Italia via Kripos, sier Metlid, som leder for seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

- Ventet på dem Voldsepisoden skjedde innendørs i en trappeoppgang ved den avdøde 40-åringens bopel. Den skadde mannen bodde sammen med den drepte. De to skal ha hatt et forhold over lengre tid, opplyser Metlid.

- De to hadde vært på reise, og var på vei til å låse seg inne da gjerningsmannen slo til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer