Etterlyser hundelufter etter drapet

Kan ha sett eller hørt noe. Hittil ukjent kvinnelig vitne har trolig meldt seg.

FINKJEMMER FUNNSTEDET: Teknikere fra politiet og Kripos søker gjennom et søppelrom etter spor som kan hjelpe dem i jakten på en eller flere gjerningsmann etter at en 18 år gammel mann ble funnet drept i Kongsvinger natt til søndag. Foto: FRANK KARLSEN
FINKJEMMER FUNNSTEDET: Teknikere fra politiet og Kripos søker gjennom et søppelrom etter spor som kan hjelpe dem i jakten på en eller flere gjerningsmann etter at en 18 år gammel mann ble funnet drept i Kongsvinger natt til søndag. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGSVINGER/OSLO (Dagbladet): Politiet står fremdeles på bar bakke i jakten på den eller de som drepte den 18 år gamle mannen i Kongsvinger natt til søndag.

Mannen ble funnet ille tilredt og skal ha hatt flere kuttskader i hodet og på kroppen. Ifølge vitner skal halsen hans ha blitt skåret over.

Tidlligere i dag etterlyste politiet i Hedmark et hittil ukjent vitne om å melde seg. Kvinnen kan ha sett drapsofferet bare minutter før han ble funnet drept på gressplenen utenfor en av oppgangene i pensjoniststrøket Iduns veg på Langeland i byen.

- Det er mulig vedkommende har meldt seg nå. Hva vitnet vet skal vi finne ut nå, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl til Dagbladet.

Kvinnen har forklart til lokalavisa Glåmdalen at hun så to menn gå i retning av boligblokka like ved funnstedet. Kvinnen skal ha gjenkjent den ene som den drepte 18-åringen. Kvinnen fortalte at de stod og pratet ivrig eller diskuterte.

Observasjonen skal ha skjedd i 00.45-tida, bare 35 minutter 18-åringen ble funnet.

Etterlyser hundelufter Politiet ber alle som mener de kan sitte med informasjon av interesse om å melde seg. Politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med mann som luftet en hund i det aktuelle tidsrommet natt til søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer