Etterlyser hvit Saab og mørk van

Politiet tror ranerne kan ha brukt en hvit Saab med svenske skilter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) STAVANGER: Under pressekonferansen i Stavanger tirsdag ettermiddag gikk politiet ut og etterlyste en hvit Saab 9-3 Sport Sedan, som de tror ble brukt under det brutale ranet i Stavanger.

Trenger publikums hjelp

Bilen har svenske skilter, med registreringsnummer UOB 091, og er identisk med bilen som ble stanset i trafikkkontroll på Tjensvoll i Stavanger søndag.

Bilen ble leid i Gøteborg 2. april, og levert tilbake 6. april. Politiet tror bilen er brukt av minst en av dem som nå sitter i varetekt i Sverige, og er svært interessert i tips fra publikum.

- Vi er interessert i alle opplysninger om denne bilen. Det er viktig for oss å få opplysninger om både denne bilen, og andre biler som kan antas å ha vært i forbindelse med den, sier politi-inspektør Ernst Krisitian Rossebø til Dagbladet.

Mørk van

Politiet ønsker også tips om en mørk van med blålys og sirener, som kjørte i høy hastighet på Nordsjøveien ved flyplassen samme morgen. Vanen kjørte sydover mot Ølberg. Politiet er spesielt i vitneobservasjoner av kjøretøyet i timen mellom 8.45 og 9.45.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer