Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser Kim Andreas Kristiansen (23) for drapet på stefaren (58)

Politiet går ut med navn og bilde.

ETTERLYST: Kim Andreas Kristiansen er etterlyst for drapet på stefaren Bjarte Hansen (58). Foto: Politiet.
ETTERLYST: Kim Andreas Kristiansen er etterlyst for drapet på stefaren Bjarte Hansen (58). Foto: Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ØYER (Dagbladet): Politiet går nå ut med navn og bilde på drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23), som de mener har drept sin stefar Bjarte Hansen (58) i Øyer. Den drepte kommer opprinnelig fra Bergen, men var bosatt i Øyer.

Den drapssiktede 23-åringen har vært sporløst borte siden fredag, ifølge politiet.

Politiet går ut med følgende signalement på 23-åringen: 164 cm, kraftig kroppsbygning, kort, blondt hår, bruker mørke briller. Det er ukjent for politiet hvilke klær den siktede er iført. Andre kjennetegn er tatovering på høyre arm, bryst og venstre legg.

MED BRILLER: Politiet har lagt ved to bildesett i etterlysningen. Et med briller, og et uten. Foto: Politiet.
MED BRILLER: Politiet har lagt ved to bildesett i etterlysningen. Et med briller, og et uten. Foto: Politiet. Vis mer

- Vi ber siktede om å melde seg til politiet eller at han tar kontakt med oss på telefon 02 800. Publikum som observerer eller har opplysninger om hvor siktede Kim Andreas Kristiansen oppholder seg bes om å ta kontakt med Gudbrandsdal politidistrikt på tipstelefon 488 86 818 eller telefon 02 800. Med bakgrunn i situasjonen utelukker ikke politiet at siktede kan være ustabil. Publikum oppfordres derfor til ikke å ta kontakt eller oppsøke siktede på egenhånd, opplyser politiet i en pressemelding.

Politiet fortalte tidligere i dag at de ønsket å unngå å gå ut med mannens navn og bilde.

- Vår viktigste oppgave er å få kontakt med mistenkte, men det har vi ikke klart å få til. Det er helt stille, dessverre. Så vi har oppfordret alle medier og publikum til å be ham om å melde seg, slik at vi også unngår å publisere bilde og navn.

Men det tenker vi nå å gjøre innen kort tid, sa politistasjonssjef ved Lillehammer politistasjon Bjørn Egil Bergundhaugen til Dagbladet i 10-30-tida.

Politiet tror den avdødes stesønn har drept sin stefar, etter at politiet rykket ut til en brann i skogen ved Hafjelltoppen torsdag formiddag.

Der fant de levninger etter 58-åringen, så sterkt brent at det ikke var mulig å fastlå kjønn på personen.

BOLIGEN: Stefar og stesønn bodde i dette huset sammen i drøyt et år før 58-åringen ble funnet død. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BOLIGEN: Stefar og stesønn bodde i dette huset sammen i drøyt et år før 58-åringen ble funnet død. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Stesønnen og stefaren har bodd på samme adresse i Øyer i Oppland det siste året. Der har de disponert en sokkelleilighet omlag tre kilometer unna bålplassen der stefar ble funnet torsdag.

De to har også bodd sammen under oppveksten til mannen i 20-årene, ifølge offentlige registere.

Mannen nå ettersøkt i hele landet.

UNDERSØKES: Mens stesønnen er etterlyst, finkjemmer Kripos huset der stefaren og den drapssiktede stesønnen bodde i Øyer. Også denne campingvognen i skogen bak huset, undersøkes. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
UNDERSØKES: Mens stesønnen er etterlyst, finkjemmer Kripos huset der stefaren og den drapssiktede stesønnen bodde i Øyer. Også denne campingvognen i skogen bak huset, undersøkes. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Vi kjenner godt til mannen som er etterlyst. Han er en veldig, veldig hyggelig, blid kar. Det er derfor det er så rart at han er etterlyst, sier noen av de Dagbladet prater med.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media