Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser kioskraner med polititegning

Den unge mannen som sto bak det brutale ranet av en kiosk på Grünerløkka i Oslo mandag kveld, er fremdeles på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som arbeidet i kiosken var alene da ranet skjedde ved 21.30-tiden. Hun ble stukket med kniv i hode og ansikt før hun klarte å komme seg ut av kiosken som ligger i Thorvald Meyers gate.

Ut ifra hva vitner og den fornærmede har forklart mener politiet at gjerningsmannen rundt 20 år, 150-170 centimeter høy og hadde tykt mørkt/blondt hår med lyse striper med noe rødt foran. Han var kledd i svart finlandshette, mørk genser, mørk treningsbukse med lyse striper langs beina.

Etter ranet stakk gjerningsmannen av til fots. Han skal ha løpt opp Thorvald Meyers gate, inn Hesselbergsgate og til venstre i en bakgård til Toftes gate 25. Her skal et vitne ha observert at han skiftet til grå collegegenser og svarte benklær, før han forsvant fra stedet. Det er ikke kjent om raneren fikk med seg noen penger.

Politiførstebetjent Rita Skjeldestad ved Grønland politistasjon oppfordrer alle som drar kjensel på personen eller har opplysninger i saken om å kontakte Oslo-politiet.

(NTB)

ETTERLYST: Denne mannen skal ha stått bak kioskranet på Grünerløkka i Oslo forrige mandag. Foto: SCANPIX