Etterlyser kvinne: - Du glemte 2 000 kroner i minibanken

Ærlig mann ringte politiet i Molde. Men ingen har meldt seg.

ETTERLYSER MINIBANKKUNDE: En kvinne gikk fra cashen i en Nordea-minibank i Molde lørdag.Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix .
ETTERLYSER MINIBANKKUNDE: En kvinne gikk fra cashen i en Nordea-minibank i Molde lørdag.Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Først skjedde marerittet for kunden i minibanken en travel lørdag ettermiddag: hun glemte igjen 2 000 kroner i kontanter og kvitteringen for uttaket.

Så skjedde det hyggelige, men ikke hundre prosent opplagte, et par minutter etterpå: en mann i midten av 20-årene ser pengene og kvitteringen ligge der i full offentlighet da han selv oppsøker minibanken.

Han ser en kvinne sette seg inn i en bil og kjøre avgårde.

Han får ikke med seg identifiserbare detaljer rundt det, men antar at det er eieren av kontantene. Og han ringer opp politiet, som sender en patrulje og overtar cash og kvittering.

Så forsøk på en ny hyggelig gest, fra politiet, som twitrer at den uheldige minibankkunden fra klokka 13.24 kan melde seg på politistasjonen i Molde.

For det var i Nordeas minibank på kjøpesenteret i Amfi Roseby i Molde det skjedde.

Status søndag formiddag, et snaut døgn etterpå: den uheldige minibankkunden har ikke meldt seg.

- Eksemplarisk

Romsdals Budstikke omtalte etterlysningen først.

- Det var eksemplarisk at neste kunde, den unge mannen, tok kontakt med politiet så raskt. Han trodde at kvinnen kanskje hadde fått opp en feilmelding først eller noe sånt. Og politiet ville gi kvinnen en mulighet til å få oppklart hva som hadde skjedd og få gitt henne pengene mot legitimasjon dersom hun hadde bruk for dem i helgen. Banken er jo stengt, sier operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer