Etterlyser kvinne etter barnevogn-brann

STOVNER (Dagbladet): En ett år gammel gutt på Stovner i Oslo fikk alvorlige brannskader i ansiktet og på hendene etter at det begynte å brenne i barnevogna han lå i. Nå etterlyser politiet en kvinne i 25-årsalderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kvinnen er cirka 25 år gammel og omtrent 170 centimeter høy. Hun har svart halvlangt hår med pannelugg. Hun har blek ansiktsfarge, hvite øyevipper og var iført olabukse og en svart genser, opplyser vaktsjef Sindre Flaate ved Oslo politidistrikt.

Kvinnen ble observert i området da det begynte å brenne. Politiet ønsker å komme i kontakt med henne fordi hun ikke viste noen som helst interesse for det som skjedde.

På operasjonsbordet

I går ble ettåringen operert på Ullevål sykehus. Derfra ble det rapportert at tilstanden var alvorlig, men stabil. I går kveld satt familien hjemme og prøvde å bearbeide påkjenningen.

- Forholdene tatt i betraktning står det bra til, sa barnets far i går kveld. Noe mer ville han ikke si. Politiet hadde i går kveld ingen formening om brannårsaken. Bare minutter etter at barnet var berget, var det ikke stort mer enn rammen igjen av vogna.

- En barnevogn begynner ikke å brenne av seg selv. Dermed må den være påsatt: Men om dette er en planlagt eller spontan handling, eller om det rett og slett er et uhell, vet vi ikke i dag, sa politiførstebetjent Asbjørn Øynes i går kveld. Han kunne ikke si noe om hvorvidt politiet hadde gjort funn som kan indikere at en nyttårsrakett på avveier kan ha vært årsaken til tragedien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer