Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser lottomillionær

Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer. Noen vet ikke en gang at de er millionærer. I alle fall gjelder det en spiller som har vunnet 1,9 millioner på en kupong kjøpt i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norsk Tipping har store problemer med å finne spilleren, som har levert inn en uregistrert kupong på Ofte-bui på Høydalsmo i Telemark og vunnet 1.911.450 kroner. Etter at kupongen tok førstepremien i uke 52 har ingen vinner meldt seg, skriver Telemarksavisa.

Overøres

- Det hender at uregistrerte spillere vinner førstepremien i lotto, men det er svært sjelden at gevinsten ikke blir hentet, sier produktsekretær for lotto, Aase Julie Arnkværn i Norsk Tipping.

Dersom ingen gjør krav på premien vil den etter hvert bli overført til Norsk Tippings premiefond.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling