Etterlyser mann i Tina-saken

Stavanger-politiet etterlyser en mann i 20-åra som gikk over Bybrua ved 2-tida samme natten Tina Jørgensen forsvant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen var kledd i en lys dress.

Personen som ble sett gående over brua natt til 24. september er 180-190 centimeter høy, og har mørkt blondt hår. Han hadde på seg et lyst dressaktig antrekk.

Politiet understreker at mannen etterlyses som vitne. De håper mannen kan ha verdifulle opplysninger, og vil derfor komme i kontakt med ham så snart som mulig.

Politiet oppfordrer alle som har kjørt i området fra Sølyst til Grasholmen på dette tidspunktet om å melde seg. Personer som har vært på og ved Bybrua mellom klokken 01.45 og 02.30 denne natten og vitner som har sett biler eller folk eller har hørt lyder i området ved Sølyst og Grasholmen i samme tidsrom, oppfordres også til å ta kontakt med politiet.

Etterforskningen av drapet på Tina Jørgensen pågår fremdeles for fullt, og politiet understreker at de er svært avhengig av og takknemlige for respons fra publikum.

(NTB)

ETTERLYSES: Politiet i Stavanger ønsker å komme i kontakt med denne mannen. Han hadde lys dress på seg og gikk over Bybrua i Stavanger den natta Tina Jørgensen forsvant.