Etterlyser mann i uniform

Vitner skal ha observert en mann i kamuflasjeuniform sammes sted som levningene av Linda Didriksen (18) er funnet. Mannen er etterlyst av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Observasjonen av mannen er gjort i krysset ved den gamle riksvei 17 ved Novik/Forstranda. Stedet ligger like i nærheten av der Linda Didriksen ble funnet. – Observasjonen av vedkommende er gjort av et vitne. Noen mer detaljer rundt dette ønsker jeg ikke å gå ut med på det nåværende tidspunkt, sier politiinspektør Tone Vangen ved Bodø politidistrikt til Nettavisen. Hun sier de er interessert i vitner som kan ha sett mannen på stedet 1. juni i fjor.

Bekreftelse

- Vi har nå fått en sikker identifikasjon, men obduksjonen starter først torsdag, sier politiinspektør Tone Vangen i Bodø politidistrikt til NTB.

Hun forteller at det var levningene som ble funnet fredag som ga Rettsmedisinsk institutt nok materiale til identifiseringen.

Levningene etter Linda Didriksen ble funnet ved Storvikskaret i Gildeskål kommune i Nordland forrige uke, etter at hun har vært savnet i ett år.

En dykker har i dag gjennomsøkt et større område i Skaugvollbukta rett ved munningen av Skaugvollelva. Det var der 18-åringens klær ble funnet sist torsdag.

Politiet leter sannsynligvis etter hovkey-bagen som liket av Linda kan være fraktet bort med.

En dykker har vært i vannet i ei drøy halvtime, og et større område mellom 20 og 100 meter fra lanf er gjennomsøkt.

Etter det Dagbladet har grunn til å tro, er det foreløåpig ikke gjort spesielle funn.

DYKKER: En dykker leter nå etter bevismateriale i Skaugvollbukta.