Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Etterlyser mann med arabisk utseende

Mann sett sammen med Martine Vik Magnussen på nattklubben Maddox der hun sist ble sett i live.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Det var den 23 år gamle Martine Vik Magnussen som ble funnet død i en leilighet i London søndag. Det bekrefter engelsk politi.

Politiet etterlyser mulige vitner som kan ha sett studenten før hun forsvant, og ber en mann med arabisk utseende om å melde seg. Han ble sett sammen med Magnussen og vennene hennes på nattklubben, og kan ha forlatt stedet sammen med 23-åringen, skriver politiet i en pressemelding. The Daily Mail skrev i dag at leiligheten som politiet har sperret av blir leid av tre menn fra Midt-Østen.

- Dette er en tragisk tap av en ung kvinnes liv. Hun hadde kommet til London for å studere og hadde hele sitt liv foran seg. Hun var en svært populær ung kvinne med mange venner og en livlig personlighet. Familien hennes er i London og får støtte av politiet, sier etterforskningsleder Jessica Wadsworth.

Politiet ber alle som har noen som helst opplysninger om å melde seg.

Finner ikke venn

Magnussen var student på Regent\'s College i London og ble meldt savnet av en venn fredag ettermiddag. Hun ble sist sett på in-stedet Maddox i Soho i 03-tida natt til samme dag.

Hun var ute på Maddox sammen med med dem hun bor i kollektiv sammen med. Vennene dro hjem i 02.30-tida, mens 23-åringen valgte å bli igjen med andre bekjente. Hun skal ha planlagt å dra på et nachspiel, men sporene slutter altså der.

Liket ble funnet i kjelleren til et ekslusivt leilighetskompleks en kort spasertur fra Maddox. Politiet jobber ut fra en teori om at hun ble drept i en av leilighetene og så forsøkt gjemt i kjelleren under gammelt bygningsmateriale.

image: Etterlyser mann med arabisk utseende

En anonym kilde sier til NTB at Magnussen og venninnene pleide å gå ut sammen med rike arabere i London. De var også sammen da hun ble borte, og det var ved mennenes leilighet at Magnussen ble funnet.

- Mannen hun ble med fra byen har jentene ikke klart å få kontakt med. Og hans facebook-profil ble slettet lørdag kveld, får NTB opplyst av kilden.

Begynte på skole i høst

Martine Vik Magnussen var bosatt på Nesøya i Asker sammen med sin far, bestemor, søster og bror. Foreldrene hennes ble skilt for noen år siden.

Hun begynte på den anerkjente skolen Regent\'s College i London i fjor høst. Det er rundt 500 norske studenter i London og Magnussen skal ha vært aktiv i det norske miljøet i hovedstaden.

DØD: Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept i London i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media