Etterlyser mann med arabisk utseende

Mann sett sammen med Martine Vik Magnussen på nattklubben Maddox der hun sist ble sett i live.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Det var den 23 år gamle Martine Vik Magnussen som ble funnet død i en leilighet i London søndag. Det bekrefter engelsk politi.

Politiet etterlyser mulige vitner som kan ha sett studenten før hun forsvant, og ber en mann med arabisk utseende om å melde seg. Han ble sett sammen med Magnussen og vennene hennes på nattklubben, og kan ha forlatt stedet sammen med 23-åringen, skriver politiet i en pressemelding. The Daily Mail skrev i dag at leiligheten som politiet har sperret av blir leid av tre menn fra Midt-Østen.

- Dette er en tragisk tap av en ung kvinnes liv. Hun hadde kommet til London for å studere og hadde hele sitt liv foran seg. Hun var en svært populær ung kvinne med mange venner og en livlig personlighet. Familien hennes er i London og får støtte av politiet, sier etterforskningsleder Jessica Wadsworth.

Politiet ber alle som har noen som helst opplysninger om å melde seg.

Finner ikke venn

Magnussen var student på Regent\'s College i London og ble meldt savnet av en venn fredag ettermiddag. Hun ble sist sett på in-stedet Maddox i Soho i 03-tida natt til samme dag.

Hun var ute på Maddox sammen med med dem hun bor i kollektiv sammen med. Vennene dro hjem i 02.30-tida, mens 23-åringen valgte å bli igjen med andre bekjente. Hun skal ha planlagt å dra på et nachspiel, men sporene slutter altså der.

Liket ble funnet i kjelleren til et ekslusivt leilighetskompleks en kort spasertur fra Maddox. Politiet jobber ut fra en teori om at hun ble drept i en av leilighetene og så forsøkt gjemt i kjelleren under gammelt bygningsmateriale.

Etterlyser mann med arabisk utseende

En anonym kilde sier til NTB at Magnussen og venninnene pleide å gå ut sammen med rike arabere i London. De var også sammen da hun ble borte, og det var ved mennenes leilighet at Magnussen ble funnet.

- Mannen hun ble med fra byen har jentene ikke klart å få kontakt med. Og hans facebook-profil ble slettet lørdag kveld, får NTB opplyst av kilden.

Begynte på skole i høst

Martine Vik Magnussen var bosatt på Nesøya i Asker sammen med sin far, bestemor, søster og bror. Foreldrene hennes ble skilt for noen år siden.

Hun begynte på den anerkjente skolen Regent\'s College i London i fjor høst. Det er rundt 500 norske studenter i London og Magnussen skal ha vært aktiv i det norske miljøet i hovedstaden.

DØD: Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept i London i går.