Grov vold i Horten:

Etterlyser maskerte menn med slagvåpen

Politiet har ikke pågrepet noen etter den grove voldsepisoden i Vestfold natt til lørdag. Maskerte menn skal ha stått bak volden, får Dagbladet opplyst.

HOPPET UT AV VINDU: To av de tre skadde skal ha hoppet ut av vinduet i tredje etasje for å unnslippe gjerningsmennene, bekrefter politiet til Dagbladet. Foto: Peder Gjersøe
HOPPET UT AV VINDU: To av de tre skadde skal ha hoppet ut av vinduet i tredje etasje for å unnslippe gjerningsmennene, bekrefter politiet til Dagbladet. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Blodpølen utenfor inngangspartiet til den lille bygården i Storgata i Horten var uttørket, men ikke utvasket lørdag formiddag.

Her ble tre unge menn funnet skadd i 05-tida lørdag morgen etter det politiet har karakterisert som en grov voldsepisode i Vestfold-byen natt til lørdag.

Én av de fornærmede er fremdeles kritisk skadd, og får behandling på Ullevål sykehus etter å ha blitt fløyet dit lørdag kveld.

Nå får Dagbladet opplyst at de tre fornærmede i den grove voldssaken ble oppsøkt av flere menn som skal ha vært maskerte og ikledd svarte klesplagg.

Hadde slagvåpen

Politiet bekrefter, etter å ha blitt forelagt Dagbladets opplysninger, at gjerningsmennene var sortkledde og maskerte.

- Det jeg også kan si er at de hadde med seg en form for slagvåpen, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold til Dagbladet.

Etter det Dagbladet er kjent med skal det ha vært en form for batong.

Politiet bekrefter også overfor Dagbladet at to av de tre fornærmede skal ha hoppet ut av vinduet fra tredje etasje, formodentlig for å unnslippe volden som fant sted inn i den aktuelle leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer