Etterlyser menn som hjalp bussjåføren etter Carl Berner-ulykka

Og to kvinner som pratet med henne

ETTERLYSER VITNER: Oslo-politiet etterlyser fire vitner i forbindelse med bussulykka der en fotgjenger omkom i ved Carl Berners plass i Oslo 15. desember i fjor. Foto: Fredrik Hove / NTB scanpix
ETTERLYSER VITNER: Oslo-politiet etterlyser fire vitner i forbindelse med bussulykka der en fotgjenger omkom i ved Carl Berners plass i Oslo 15. desember i fjor. Foto: Fredrik Hove / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en pressemelding fra Oslo politidistrikt etterlyser politiet til sammen fire konkrete vitner i forbindelse med bussulykken på Carl Berners plass i Oslo 15. desember i fjor.

En fotgjenger ble påkjørt og drept av bussen etter at den kom ut av veien.

Bussen var tom for passasjerer. Bussjåføren er siktet for overtredelse av veitrafikklovens paragraf tre, for ikke å ha vært tilstrekkelig aktpågivende og varsom i trafikken. Blodprøve av kvinnen viser at huin verken var påvirket av alkohol eller narkotika, opplyser politiet til NTB.

Politiet etterlyser:

• En mann i følge med en kvinne som hjalp føreren av bussen med å få lukket fremre bussdør, etter at døra ble skadet i en kollisjon i forkant av hendelsen.

• En mann som bussjåføren ut av bussen etter kollisjonen med fotgjengeren.

• To kvinner som snakket med sjåføren etter at hun kom ut av bussen etter kollisjonen med fotgjengeren.

- Det var mange mennesker og rimelig kaotisk på stedet under hendelsen, men dette er personer vi ikke kan se å ha vært i kontakt med. De kan ha sentrale opplysninger om hendelsesforløpet, sier politioverbetjent Frode Andreassen ved seksjon for Trafikk- og sjøtjeneste i Oslo-politiet.

Han sier mannen som hjalp til med å lukke fremre bussdør i den første hendelsen gikk ut av bussen like før den satte i gang og tilsynelatende løp løpsk i oslos gater.

- Hva har disse personene sett, gjort og hørt? spør politioverbetjenten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer