Etterlyser mystisk bil i Hagen-saken

Frigir nytt videomateriale.

MYSTISK BIL: Øst politidistrikt etterlyser en bil i Hagen-saken. Det skal dreie seg om en bil som kjører i nærheten av boligen i Sloraveien, dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Opptaket er gjort morgenen 31. oktober 2018. Video: Politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øst politidistrikt etterlyser en bil i Hagen-saken. Det skal dreie seg om en bil som kjører i nærheten av boligen i Sloraveien, dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

I en pressemelding skriver politiet at mange redaksjoner har vist interesse for opptak som viser bevegelser på gangveien ved Langvannet, nær Sloraveien 4, om morgenen 31. oktober 2018.

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden denne datoen.

- Bildene kan vise kjøretøy, men bildekvaliteten gjør dette vanskelig å si sikkert, heter det i pressemeldinga.

Politiet tilgjengeliggjør nå disse opptakene, men understreker at de er av svært dårlig kvalitet. Dette er grunnen til at politiet ikke har gått ut med dem tidligere.

- Det har vært et sentralt mål for politiet å kartlegge alle bevegelser nær åstedet om morgenen 31. oktober 2018, og vi har innhentet store mengder videoovervåkingsmateriale. På opptak fra Hjelpemiddelsentralen synes det å være bevegelser på gangveien nedenfor Sloraveien 4 klokken 07.56 og 08.56. Bildene er imidlertid av en slik kvalitet at det er vanskelig å trekke noen sikre konklusjoner om hva bevegelsene viser, sier politiinspektør Agnes Beate Heimø i pressemeldinga.

LYS: Det er i dette området man kan se lysene på gangveien. Politiet mener disse stammer fra et kjøretøy. Foto: Politiet
LYS: Det er i dette området man kan se lysene på gangveien. Politiet mener disse stammer fra et kjøretøy. Foto: Politiet Vis mer

Opptakene viser følgende observasjoner:

  • Kl. 07:56:01 – 07:56:19 - Rødt lys som ikke beveger seg sett på gangveien.
    Kl. 07:56:30 – 07:56:23 - Hvitt/lyst lys som beveger seg minimalt mot andemateplassen.
    Politiet antar at dette er et kjøretøy.
  • Kl. 08:56:49 – 08:57:09 – Lyst/hvitt lys beveger seg fra området andemateplassen mot Sloraveien 4.
    Politiet antar at dette er et kjøretøy.

- Det er en interessant bil, og vi ønsker kontakt med føreren av den, eventuelle passasjerer og vitner som kan ha sett den, sier Hemiø til VG.

Politiet har tidligere gått ut med det som er det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen. Klokka 09.14 dagen hun forsvant, hadde hun en telefonsamtale med et familiemedlem. 34 minutter seinere ble hun oppringt, men personen i den andre enden fikk ikke svar.

I slutten av april ble ektemannen Tom Hagen pågrepet i en politiaksjon i Lørenskog. Han ble siktet for drap eller medvirkning til drap.

Hagen avviser enhver befatning med konas forsvinning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer