Etterlyser nye biler og personer etter kidnappingen av

Politiet jakter rød Volvo og mørk blå Kia SUV.

ETTERLYSER NYE BILER: Politiadvokat Iren Johnsen Dahl og Hedmark-politiet etterlyser nå en rød Volvo og en mørk blå Kia SUV. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
ETTERLYSER NYE BILER: Politiadvokat Iren Johnsen Dahl og Hedmark-politiet etterlyser nå en rød Volvo og en mørk blå Kia SUV. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hedmark-politiet opplyser i en pressemelding ved 0950-tida at de nå etterlyser flere biler og personer etter kidnappingen av Rajana Dudaeva (6) og Somaja Dudaeva (8) ved Kongsvinger tirsdag.

- Etter gjennomgang av tips og avhør etterlyser politiet i Hedmark flere biler og personer som var i det aktuelle området når de 2 jentene ble bortført tirsdag 10. juni 2014, opplyser politiet. Volvo og Kia - Vi etterlyser en stasjonsvogn, Volvo V 70 eller Volvo XC 70, farge rød metallic. Bilen hadde utenlandske skilter, ikke kjent fra hvilket land. Tirsdag morgen, 10. juni 2014 ca kl 0745, er denne bilen i kontakt med den svarte Volvo XC 90. Sistnevnte bil fant politiet onsdag kveld, 11. juni 2014, opplyser politiet.

- Flere vitner har fortalt at den rød metallic Volvo V70 eller Volvo XC70 var i området Masterudvegen i Austmarka i Kongsvinger hvor jentene ble bortført fra. Vi vet ikke hvor mange personer som var i bilen. Den andre bilen skal være en mørk blå Kia, type SUV. Bilen skal ha norske skilt. Rett etter jentene ble bortført var den i kontakt med den svarte Volvo XC 90. I den blå Kia skal det ha vært to personer i bilen, en mann og en kvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer