Etterlyser rød bil etter voldtekt i Bergen

Politiet i Oslo ønsker også kontakt med en sjåfør av en rød bil i Sigrid-saken.

ETTERLYST: Politiet i Bergen etterlyser denne røde bilen etter en voldtekt i Bergen natt til lørdag 4. august. Foto: POLITIET
ETTERLYST: Politiet i Bergen etterlyser denne røde bilen etter en voldtekt i Bergen natt til lørdag 4. august. Foto: POLITIET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På en pressekonferanse i dag fortalte politiet i Oslo at de etterlyser en mørk rød personbil som var i området rundt Østensjø i tidsrommet da Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant, mellom 00.00 og 00.30 natt til søndag 5. august.

BA.no skriver i dag at politiet i Hordaland også etterlyser en rød bil, i forbindelse med en voldtekt av en 18 år gammel kvinne i en pirattaxi i Åsane. Voldtekten skal ha skjedd mellom klokken 0350 og 0410 natt til lørdag 4. august.

- Har fått tips Etterforskningsleder Nils Inge Romslo sier til BA at de foreløpig ikke har vært i kontakt med Oslo-politiet om bilen.

- Jeg kjenner ikke til den bilen som er etterlyst der, og har ingen forutsetning for å kunne si om det kan ha noen sammenheng. Jeg vet det har begynt å komme inn tips etter at vi etterlyste den mørkerøde eller vinrøde bilen på pressekonferansen i dag, sier leder for voldseksjonen i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, til Dagbladet. Det er nå over ni døgn siden Sigrid forsvant da hun var på vei hjem fra en venninne like etter midnatt. Politiet har tidligere etterlyst en sjåfør i to andre biler, og på pressekonferansen i dag fortalte Metlid at politiet har fått kontakt med sjåførene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer