ETTERLYSNING: Hamida Didovic (87) ble i fjor høst brutalt angrepet og forsøkt kvalt i forbindelse med et innbrudd i Torgata 6b.  Nå ble hun funnet død i leiligheten. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
ETTERLYSNING: Hamida Didovic (87) ble i fjor høst brutalt angrepet og forsøkt kvalt i forbindelse med et innbrudd i Torgata 6b. Nå ble hun funnet død i leiligheten. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

Etterlyser Ruben Nilsen (35) etter dødsran mot kvinne (87)

Antas å oppholde seg nord i landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Vestfold politidistrikt etterlyser den 35 gamle Ruben Nilsen i forbindelse med at en 87 år gammel dame ble funnet død i sin leilighet i Horten natt til 22. januar i år.

Den 35 år gamle mannen som nå er etterlyst er siktet for forsøk på grovt ran.

35-åringen har vært etterlyst internt i politiet i flere uker og det er gjort flere søk etter ham på aktuelle adresser. Han er klar over at politiet ønsker at han melder seg. Han er også via sin advokat gjort kjent med at han vil bli etterlyst med navn og bilde.  

Mannen er ifølge politiet opprinnelig fra Finnmark. Politiet er av den oppfatning at han kan oppholde seg i de nordligste landsdeler, men utelukker ikke at han kan oppholde seg andre steder i landet.

ETTERLYST: Ruben Nilsen (35). Foto: Politiet
ETTERLYST: Ruben Nilsen (35). Foto: Politiet Vis mer

Politiet ser ikke bort fra at Nilsen får hjelp til å holde seg skjult og vil i den forbindelse minne om at det er straffbart å holde personer som er etterlyst av politiet skjult.  

Politiet anser ikke mannen som farlig, men ber publikum om å vise forsiktighet, ut fra det alvorlige forhold han er siktet for.  

Vestfold-politiet har fra før pågrepet to menn for drapet.